Ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης και η νέα σύντροφός του έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους. Ο Κρητικός πολιτικός γνώρισε στην πανέµορφη Ειρήνη Σαράντη την οικογένειά του και έτσι το ζευγάρι θα κάνει διακοπές στην όµορφη Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του.

Η Ειρήνη Σαράντη, όπως είχε γράψει το «S», είναι marketing communications manager και έχει µπει για τα καλά στη ζωή του βουλευτή της Νέας ∆ηµοκρατίας. H γοητευτική γυναίκα έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, όπως η Neutrogena U.S. και η Johnson & Johnson Ελλάς, ενώ είναι κάτοχος B.A. in International Relations από το Brown University και M.Α. in Business Administration από το Harvard Business School. Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά.

Μουσική και ταξίδια

Τους αρέσουν η µουσική και τα ταξίδια. Όµως, προσέχουν πολύ τις εµφανίσεις τους. Μάλιστα, εκείνη διατηρεί κλειστό τον προσωπικό της λογαριασµό στο Ιnstagram, κάτι που δείχνει πως επιθυµεί οι ακόλουθοί της να είναι άτοµα που πραγµατικά γνωρίζει και είναι φίλοι της. Οπως ο σύντροφός της, που φυσικά την ακολουθεί.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 6 Αυγούστου 2022.