Eρωτευµένος είναι τον τελευταίο καιρό ο βουλευτής Ρεθύµνου της Ν.∆. Γιάννης Κεφαλογιάννης, αφού, σύµφωνα µε πληροφορίες, µια γυναίκα τον κάνει να χαµογελά ξανά. Πρόκειται για την Ειρήνη Σαράντη, που είναι Marketing Communications manager και έχει µπει για τα καλά στη ζωή του. H γοητευτική γυναίκα έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό και την Ελλάδα, όπως η Neutrogena US και η Johnson & Johnson Ελλάς, ενώ είναι κάτοχος BA in International Relations από το Brown University και MΑ in Business Administration από το Harvard Business School.

Με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη έχουν πολλά κοινά και έχουν ταιριάξει, καθώς τους αρέσουν η µουσική και τα ταξίδια, ενώ ακόµη προσέχουν πολύ τις εµφανίσεις τους. Μάλιστα, εκείνη διατηρεί κλειστό τον προσωπικό της λογαριασµό στο Ιnstagram, κάτι που δείχνει πως επιθυµεί οι ακόλουθοί της να είναι άτοµα που πραγµατικά γνωρίζει και είναι φίλοι της. Οπως ο σύντροφός της, που φυσικά την ακολουθεί.

O Γιάννης Κεφαλογιάννης, πάντως, έχει απασχολήσει τα media στο παρελθόν µε σχέσεις του. Μερικά χρόνια πριν, ο Κρητικός πολιτικός έγινε ζευγάρι µε τη ∆όµνα Μιχαηλίδου, µε την οποία γνωρίστηκε στα γραφεία της Ν.∆. Εκείνος βουλευτής και εκείνη σύµβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ξεκίνησαν µια σχέση την άνοιξη του 2019, αλλά την κράτησαν µακριά από τη δηµοσιότητα. Οµως έναν χρόνο µετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόµους, προσπαθώντας να µη διαρρεύσει τίποτα στα media. Το άλλοτε αγαπηµένο ζευγάρι, όπως αθόρυβα έχτισε τη σχέση του, έτσι αθόρυβα αποφάσισε να δώσει τέλος στον έρωτά του, που δεν άντεξε.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 9 Απριλίου 2022