Τι θέλαμε και γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα πως με τη σιωπηρή συναίνεση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ανεβασμένες οι μετοχές του Χάρη Καστανίδη στον αντιπολιτευτικό αγώνα του κόμματος στο Κοινοβούλιο;

Φαίνεται πως ζημιά κάναμε στον Μακεδόνα πολιτικό, καθώς κάποιοι παρεξηγήθηκαν ή και διαμαρτυρήθηκαν στον πρόεδρο του κόμματος, με αποτέλεσμα ο Χάρης Καστανίδης να μη λάβει εισιτήριο για συμμετοχή στην περίφημη Εξεταστική Επιτροπή της ΒουλήςΑσχέτως αν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε.

Και επειδή έτυχε να παρακολουθήσω τον κ. Καστανίδη στις αρχές της εβδομάδας σε μια συνέντευξή του στο Open, όταν δέχτηκε ερώτηση για ποιον λόγο δεν θα συμμετάσχει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, έδωσε μια απάντηση που δεν πείθει. Δηλαδή, πως, επειδή έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός Δικαιοσύνης, δεν θα ήταν σωστό να πάρει μέρος.

Μα, αν δεν κάνουμε λάθος, στην Εξεταστική για τη Novartis, όπου εμπλέκονταν και δικαστικοί, είχε συμμετάσχει κανονικά. Οπότε, κάτι άλλο έχει συμβεί και μάλλον σχετίζεται με την Α' Θεσσαλονίκης.

* Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 10/9