Η απλότητα της Νατάσας Καραμανλή είναι δεδομένη και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που είναι τόσο αγαπητή στον κόσμο. Η γυναίκα του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή το μεσημέρι περασμένης Πέμπτης βρέθηκε σε γνωστή καφετέρια του Ψυχικού. Εκεί απολάμβανε το μεσημεριανό της καφέ επιλέγοντας ένα τραπέζι με θέα το δρόμο. Μαζί της κάθεται ο εργοδότης της. ’θελα του ή σκοπίμως, δεν έχει σημασία, η παρουσία του κρύβει τη γυναικεία φιγούρα από τα βλέμματα των περαστικών. Συζητούν χαμηλόφωνα. Ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος και η Αναστασία Παζαΐτη, Γενική Χειρουργός - Χειρουργός Μαστού, όπως αναφέρεται η ειδικότητα της στην ιστοσελίδα του ιδιωτικού ιατρικού κέντρου “Embio”, έχουν πολλά να πουν. Τα περισσότερα αφορούν την κοινή τους εργασία στην κλινική και τα καθημερινά περιστατικά που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος της κυρίας Παζαϊτη και πρώην πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής αποφεύγει τα πολυσύχναστα μέρη  και δη αυτά της πρωτεύουσας, η κυρία Νατάσσα Καραμανλή δείχνει αρκετά εξοικειωμένη με τον κόσμο. Θα χαιρετήσει ευγενικά όποιον την πλησιάσει για να της μιλήσει ενώ με την συμπεριφορά της θα δείξει ότι δεν ενοχλείται, ούτε με τα επίμονα βλέμματα κάποιων θαμώνων που δε λένε να ξεκολλήσουν από πάνω της.

 Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της κυρίας Νατάσσας Παζαϊτη, αν εξαιρεθούν οι  τακτικές τριήμερες εξορμήσεις με την οικογένεια της σε διάφορα θέρετρα της χώρας, ήταν διαδικτυακού χαρακτήρα. Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε σχολιάσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αναγκαία προληπτική μαστεκτομή της Αντζελίνα Τζολί, γράφοντας στην επαγγελματική της σελίδα στο facebook  για τη «γενναία απόφαση της Αντζελίνα να προχωρήσει σε προληπτική μαστεκτομή, αλλά και για την εξίσου σημαντική απόφασή της να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της ιατρικής πράξης μέσω του Τύπου».

 Ο μεσημεριανός καφές με τον γυναικολόγο Θάνο Παράσχο θα διαρκέσει κάτι περισσότερο από 30 λεπτά. Ο τελευταίος θα την συνοδέψει μέχρι το αυτοκίνητο της και η κυρία Παζαΐτη θα επιστρέψει στην εργασία της.