Την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα να καρπωθεί τις δημοσκοπικές απώλειες της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr

Όπως διαβάζουμε αυτό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις είναι πρωτόγνωρο, καθώς δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παλεύει στην περιοχή του 20%. Επειδή οι δημοσκόποι φοβούνται να δώσουν ένα τέτοιο νούμερο, αρχίζουν τις αναγωγές, ανεβάζοντας στο 25 και 26% το κόμμα του Τσίπρα, σημειώνει η στήλη. 


Αναλυτικά τί γράφει το big mouth

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων διενεργούν έρευνες τόσο σε επίπεδο επικράτειας, όσο και σε τοπικό πεδίο. Σε όλες σχεδόν τις έρευνες, ακόμη κι αυτές που διενεργούν κάτι «μαϊμού εταιρείες», προκύπτει κάτι πολύ κακό για τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά για τον πρόεδρο Αλέξη. Και αυτό (το κακό) έχει να κάνει με αδυναμία του Τσίπρα να καρπωθεί τις όποιες απώλειες καταγράφει η Ν.Δ. Αυτό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις είναι πρωτόγνωρο. Δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παλεύει στην περιοχή του 20%. Επειδή οι δημοσκόποι φοβούνται να δώσουν ένα τέτοιο νούμερο,αρχίζουν τις αναγωγές, ανεβάζοντας στο 25 και 26% το κόμμα του Τσίπρα.