Tη χώρα μας θα επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα o Τούρκος σταρ του NBA Ενές Καντέρ, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr. 

Ο μπασκετμπολίστας γνωστός για τον ανένδοτο αγώνα που δίνει εναντίον του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, έχει κλείσει ραντεβού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο την Τετάρτη το πρωί. Όπως μας ενημερώνει ο στήλη ο σταρ του μπάσκετ θα συναντηθεί με τον πρόερο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια τον παρακολουθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις θέσεις που διατυπώνει για την κατάσταση στην Τουρκία. 

Αναλυτικά τί γράφει το big mouth

Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τούρκος σταρ του NBA Ενές Καντέρ, γνωστός για τον ανένδοτο αγώνα που δίνει εναντίον του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν, αναδεικνύοντας όπου βρεθεί και όπου σταθεί την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.
Μάλιστα σε μια από τις τελευταίες του παρεμβάσεις είχε στηλιτεύσει και την απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να μετατρέψει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά.

Ως εκ τούτου, δεν μου κάνει εντύπωση πως στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη χώρα μας, φέρεται να έχει κλείσει ραντεβού και με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο την Τετάρτη το πρωί.

Αμέσως μετά, ο σταρ του ΝΒΑ θα συναντήσει και τον πρόεδρο Ανδρουλάκη. Όχι επειδή τον θεωρεί δεινό «καλαθοσφαιριστή», άλλωστε τα είδαμε τα προσόντα του στο μπάσκετ όταν τραυματίστηκε στο Ζάππειο στην προσπάθεια του να ρίξει ένα σουτ, αλλά γιατί εδώ και αρκετά χρόνια τον παρακολουθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις θέσεις που διατυπώνει για την κατάσταση στην Τουρκία. Μαθαίνω δε, πως όταν οι συνεργάτες του Ενές Καντέρ επικοινώνησαν με το γραφείο του για να ζητήσουν ραντεβού μαζί του, δεν γνώριζαν πως ο Νίκος Ανδρουλάκης, εκτός από ευρωβουλευτής, είναι και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.