O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη στο πλαίσιο της έκθεσης Agrotica 2022.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου φοιτητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής Σχολής την περασμένη Τρίτη, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.gr, επισκέφθηκε τον φοιτητή το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» υπό άκρα μυστικότητα, καθώς επιθυμούσε η κίνησή του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σκοπός του κ. Τσίπρα ήταν να δει από κοντά τον φοιτητή και να του συμπαρασταθεί σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που περνάει μετά το τραγικό ατύχημά του.

Έγινε, όμως, αντιληπτός από συγγενείς άλλων ασθενών του νοσοκομείου, αλλά και υγειονομικούς που εφημέρευαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλευρό του 19χρονου τραυματία φοιτητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, που νοσηλεύεται στη Δ’ Χειρουργική Κλινική, ήταν εκείνη την ώρα και συγγενείς του, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζαν την ανησυχία τους για όσα συμβαίνουν στο ΑΠΘ μετά την πτώση του 19χρονου φοιτητή στο κενό και του συνωστισμού που επικρατεί σε αίθουσες του ΑΠΘ, αλλά και λόγω της μόνιμης παρουσίας της αστυνομίας στους χώρους του campus.