Tη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr, σημειώνοντας ότι διεξήχθη σε θερμό κλίμα.

Όπως γράφει η στήλη, η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε έντονο προεκλογικό άρωμα, ενώ αποκαλύπτει και μια πληροφορία για τον γραμματέα του κόμματος, Παύλο Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το big mouth, ο γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο και σε επίπεδο επικοινωνίας, στο πλαίσιο της συγκρότησης ειδικής ομάδας της Ν.Δ., που αναμένεται να βγει μπροστά ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Παλιές καλές εποχές θύμιζε (όπως μου λένε) η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ήταν τόσο θερμό το κλίμα, που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι «μύρισαν εκλογές». Ομολογώ ότι προς την κατεύθυνση αυτήν βοήθησε και η ομιλία του προέδρου Κυριάκου, η οποία είχε (καθαρά) προεκλογικό χρώμα. Από τη μία, τα έξι ολόθερμα χειροκροτήματα, με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής να δείχνουν εμπράκτως τη στήριξή τους στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και, από την άλλη, τα όσα υποστήριξε ο αρχηγός Κυριάκος ζέσταναν για τα καλά το σκηνικό. Και μια λεπτομέρεια, για όση αξία έχει ετούτη την ώρα: Αν υπήρχε χθες κάλπη και ψήφιζαν τα μέλη του κορυφαίου κομματικού οργάνου, το σενάριο της διεξαγωγής εκλογών τον Ιανουάριο θα επικρατούσε με μεγάλη διαφορά.

– Θέλω να κρατήσετε μια φρέσκια πληροφορία, που έφτασε προσφάτως στ’ αυτιά μου από αξιόπιστη νεοδημοκρατική πηγή. Εν όψει των κρίσιμων εκλογών, ο πρόεδρος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να συγκροτεί την ομάδα που θα «κατεβάσει» στο γήπεδο. Ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο και σε επίπεδο επικοινωνίας είναι ο γραμματέας της Ν.Δ., Παύλος Μαρινάκης. Προσωπικά, δεν αποκλείω ο «ψηλός» να βγει πιο μπροστά απ’ ό,τι οι περισσότεροι περιμένουν.