Στο δείπνο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και στη συνάντησή του με πολιτικούς του φίλους αναφέρεται η στήλη big mouth του powergame.gr. Μάλιστα, αποκαλύπτει και ένα σημαντικό παρασκήνιο από τη βραδιά της συνάντησης.

 Αναλυτικά γράφει το big mouth:

Στην ταβέρνα του Πέππα στη Σταμάτα (μία από τις καλύτερες της περιοχής) εθεάθη προ ημερών ο Κώστας Καραμανλής ο πρεσβύτερος. Ευλόγως, θα μου πείτε, και γιατί είναι είδηση όταν ο πρώην πρωθυπουργός πηγαίνει σε μια χασαποταβέρνα. Είναι σαν να λέμε ότι εθεάθη ο Αντώνης Ρέμος στα μπουζούκια και αυτό να αποτελεί κάτι σαν είδηση. Επειδή βιάζεστε, σπεύδω να σας επαναφέρω στην τάξη. Ο πρόεδρος δεν πήγε για να δοκιμάσει τα παϊδάκια της ταβέρνας, αλλά για να συναντηθεί και να τα πει σε μια χαλαρή κουβέντα με πολιτικούς του φίλους. Οικοδεσπότης, ο ιδιοκτήτης του χώρου, που για όσους δεν το γνωρίζουν είναι και ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής, Νίκος Πέππας. Ένας αρχαίος (για να θυμηθώ και τον Βύρωνα Πολύδωρα) φίλος μου, που, όπως μαθαίνω, με αφορμή τα γενέθλιά του, είπε να φωνάξει τον Καραμανλή και καμιά δεκαριά ακόμη φίλους του.

Ανάμεσα σ’ αυτούς, ο βουλευτής της περιοχής (και σκληρός Καραμανλικός) Γιώργος Βλάχος, ο όψιμος καθηγητής σε κάποιο πανεπιστήμιο της Κύπρου (ξέρετε, απ’ αυτά που έχουν γεμίσει από Έλληνες καθηγητές), ο βουλευτής της Ν.Δ. και κουμπάρος του Παπαμιμίκου, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο εφοπλιστής και ευεργέτης της ευρύτερης περιοχής Θανάσης Μαρτίνος και ακόμα πέντε, έξι αυτοδιοικητικοί. Ο λόγος για τον πρώην νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λεωνίδα Κουρή και τους δημάρχους Μαραθώνα, Στέργιο Τσίρκα, Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη, Μεσογαίας-Μαρκοπούλου, Κώστα Αλλαγιάννη. Από το ρεπορτάζ που έκανα προέκυψε ένας ευδιάθετος Καραμανλής, που είχε όρεξη για ανέκδοτα και (πολλές) παλιές ιστορίες. Όταν οι παρευρισκόμενοι ξεκίνησαν την πολιτική συζήτηση, ο πρόεδρος σηκώθηκε, φόρεσε το μπουφάν του και απευθυνόμενος στην παρέα, είπε: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγω», αποφεύγοντας έτσι κάθε κουβέντα επί της πολιτικής επικαιρότητας.