Πλήθος ΟΝΝΕΔιτών, διαφόρων γενεών, αποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα, η οποία αποτελεί ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και θα πολιτευτεί στις ερχόμενες εκλογές στον Δυτικό Τομέα.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστα Κατσαφάδος, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Κουλιζάκος, Δημήτρης Μαραβέλιας, Χρήστος Κουρούσης και Κώστας Δέρβος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, ο πρόεδρος της Β2 ΔΕΕΠ Δημήτρης Μαυροειδάκος, καθώς και πολλά ακόμη στελέχη που έχουν περάσει από την οργάνωση.

Στις κουβέντες κυριαρχούσαν ιστορίες από τα χρόνια της «νιότης», ενώ υπήρξαν και στοιχήματα για τον χρόνο της διεξαγωγής των εκλογών. Όλοι, πάντως, συμφώνησαν σε ένα πράγμα, ότι η Νέα Δημοκρατία θα κυβερνήσει και πάλι και ότι η οικοδέσποινα Μαρία Συρεγγέλα, με τη βοήθεια όλων, θα είναι στην επόμενη Βουλή.