Στην Πλατεία Θεάτρου, πίσω από το δημαρχείο, υπάρχει ένα υπόγειο κουτούκι, που ο χρόνος δεν το έχει αγγίξει. Πρόκειται για το φημισμένο «Δίπορτο», το οποίο μετράει κοντά 150 χρόνια ζωής.

Σε αυτό το υπόγειο -χωρίς ταμπέλα, παρακαλώ- επέλεξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κεράσει κρασί και μεζέδες κάποιους δημοσιογράφους την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι.

Στο μαγαζί της απόλυτης απλότητας, ενδεικτικό του χαρακτήρα της κυρίας Σακελλαροπούλου, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της, με σεβασμό πάντα στον ρόλο της, για τα θέματα της Τουρκίας, του ταξιδιού του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ηπειρο, περιοχή που θέλει να επισκεφθεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες», το ζήτημα που έχει προκύψει με τους ηθοποιούς, για το οποίο δεν έχει την παραμικρή αρμοδιότητα, κ.λπ.

Ο περίφημος Μήτσος, ο ιδιοκτήτης, που έχει γίνει θέμα σε τόσα ταξιδιωτικά περιοδικά, μας φίλεψε φασολάδα, σπάνιους ψαρομεζέδες, αλλά και ξεχωριστά γλυκά, ενώ μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον Ισραηλινών για το μαγαζί. Μακάρι να μην αλλάξει χέρια! Και του χρόνου.

Δημοσιεύθηκε στο Secret την Παρασκευή 30/12