Στην αξιοποίηση των εξωκοινοβουλευτικών στελεχών που δεν θα κατέλθουν στον εκλογικό στίβο στρέφουν -εκτός των άλλων- το ενδιαφέρον τους Μαξίµου και Πειραιώς.

Πέραν του Νίκου Χαρδαλιά, για τον οποίο όπως έγραψε πρώτη η στήλη επιφυλάσσεται ρόλος-κλειδί στην προεκλογική εκστρατεία, στο παιχνίδι ετοιµάζονται να µπουν γερά πρόσωπα όπως ο υφυπουργός Υποδοµών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιάννης Τσακίρης, ο υφυπουργός για την Οικονοµική ∆ιπλωµατία, Κώστας Φραγκογιάννης, ο υφυπουργός Πολιτισµού, Νικόλας Γιατροµανωλάκης, και ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου.

Το επόμενο διάστημα

Όλοι οι προαναφερθέντες θα πλαισιώσουν από το επόµενο κιόλας χρονικό διάστηµα τα «γαλάζια» κοµµατικά κλιµάκια (αποτελούµενα από στελέχη και βουλευτές), τα οποία θα περιοδεύουν ανά την ελληνική περιφέρεια, µε στόχο την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου. Οσο για τα... µεγάλα ονόµατα, τύπου Γεραπετρίτη, Σκέρτσου, Λιβάνιου ή Σκυλακάκη; Απαντες θα δραστηριοποιηθούν, όπως γίνεται αντιληπτό, σε επίπεδο κεντρικής οργάνωσης και στρατηγικής, ενώ ο τελευταίος βάζει ήδη πλώρη για το Επικρατείας...

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 30 Δεκεμβρίου 2022.