Επειτα από µια (σχετικά) µικρή ανάπαυλα, σήµερα αποφάσισα να συνεχίσω το άκρως ενδιαφέρον ανάγνωσµα που σχετίζεται µε τον παλιό ταβερνιάρη και σήµερα «βασιλιά των βορείων προαστίων» (θα τρίζουν τα κόκκαλα των βασιλιάδων) Χρήστο Πρίτσα.

Πριν από κάµποσες µέρες σάς είχα αποκαλύψει ότι η παλιά σύζυγος (όχι ότι έχει βρεθεί αντικαταστάτρια) του περιφερειάρχη Πατούλη (Μαρίνα Σταυράκη) είναι µέτοχος σε µια εταιρεία real estate. ∆ηλαδή από δασκάλα είπε να το ρίξει λίγο στις αγοραπωλησίες ακινήτων (και όχι µόνο). Μάλιστα, έκρινε σκόπιµο την εταιρεία να τη φτιάξει µαζί µε τον διαχρονικό φίλο του Πατούλη, Χρήστο Πρίτσα, ο οποίος -ως γνωστόν- διαθέτει µεταξύ άλλων δραστηριοτήτων ξενοδοχειακές, τουριστικές και µεσιτικές επιχειρήσεις στην Πάρο (Paros Phos Development, Rocks Estates) και τη Μύκονο (Mykonos Rocks Development).

Η εταιρεία στην οποία συµµετέχουν η Μαρίνα του Πατούλη και ο Πρίτσας της Κηφισιάς ονοµάζεται Prime Development Α.Ε. Αξιοποίησης Ακινήτων και Συµµετοχών. Το αρχικό µετοχικό κεφάλαιο ήταν 25.000 ευρώ και η εταιρεία επρόκειτο να δραστηριοποιηθεί στην αγοραπωλησία ακινήτων, εκµίσθωση και διαχείριση ακινήτων κ.λπ. Ψάχνοντας στην πιάτσα του real estate, οµολογώ ότι δεν κατάφερα να βρω έστω και µια δουλειά που να έχει κάνει το δίδυµο Μαρίνα - Πρίτσας.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 21/1