Η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη είναι η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη. Είµαι σίγουρος ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την εν λόγω κυρία, όσον αφορά την κοσµική της ζωή εντός και εκτός Αθήνας. Απεναντίας, θεωρώ ότι όσο καλά τη γνωρίζουµε ως πολιτικό Μαρίνα, άλλο τόσο την αγνοούµε ως επιχειρηµατία.

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Η Μαρίνα Πατούλη, εκτός από το γνωστό κατάστηµα µε τα ρούχα που διαθέτει στην κοσµοπολίτικη Μύκονο, συµµετέχει και σε µια εταιρεία real estate. Η κυρία Σταυράκη δεν είναι, όπως διαπιστώνει κανείς, ο µοναδικός µέτοχος στην εταιρεία. Εχει µειοψηφική συµµετοχή, ενώ την πλειοψηφία των µετοχών κατέχει ο επιχειρηµατίας Χρήστος Πρίτσας, ο οποίος διαθέτει µεταξύ άλλων δραστηριοτήτων ξενοδοχειακές, τουριστικές και µεσιτικές επιχειρήσεις στην Πάρο (Paros Phos Development, Rocks Estates) και στη Μύκονο (Mykonos Rocks Development).

Η εταιρεία στην οποία συµµετέχουν η Μ. Πατούλη και ο Χρ. Πρίτσας ονοµάζεται Prime Development Α.Ε. και ασχολείται µε την αξιοποίηση ακινήτων και συµµετοχών. Το αρχικό µετοχικό κεφάλαιο είναι 25.000 ευρώ και η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί στην αγοραπωλησία, εκµίσθωση και διαχείριση ακινήτων κ.λπ.

Μου λένε ότι θα είχε ιδιαίτερα µεγάλη αξία να µαθαίναµε πόσες δουλειές έχει κάνει µέχρι τώρα η συγκεκριµένη εταιρεία, αλλά κυρίως την αµοιβή της µικροµετόχου Μαρίνας από τις δουλειές αυτές.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 7/1