Ερωτήματα σχετικά με την ΕΔΕ που είχε παραγγελθεί από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή την αποκάλυψη συνομιλιών της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στις οποίες η Έλενα Τζούλη, μεταξύ των άλλων, έδινε εντολές σε εν ενεργεία αστυνομικούς, διατυπώνονται στο δημοσίευμα της στήλης big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι χειριστές της ΕΔΕ ζήτησαν τους διαλόγους από την εισαγγελία, αλλά προφανώς και δεν πήραν απάντηση, με αποτέλεσμα να ξεχάσουν την έρευνα, ενώ σημειώνει ακόμη πως «τώρα που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος έχει πάρει ζεστά την όλη ιστορία, έχω τη βεβαιότητα ότι θα ζητήσει να του πάνε και τους επίμαχους διαλόγους».

Αναλυτικά τί αναφέρει το big mouth για την ΕΔΕ 

Τώρα που ξεκίνησε να δίνει παραγγελιές ο υπουργός Θεοδωρικάκος, θα είχε αξία να μας πει τι απέγινε εκείνη η ΕΔΕ που είχε παραγγελθεί από τον προκάτοχό του, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή την αποκάλυψη κάποιων συνομιλιών της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, δικηγόρου των Αθηνών, Έλενας Τζούλη, στις οποίες η τελευταία, μεταξύ των άλλων, έδινε εντολές σε εν ενεργεία αστυνομικούς της Αστυνομίας. Από τις πληροφορίες που συνέλεξα προκύπτει ότι οι χειριστές της ΕΔΕ ζήτησαν τους διαλόγους (που είχαν δημοσιευτεί σε όλα τα ελληνικά sites) από την εισαγγελία, αλλά προφανώς και δεν πήραν απάντηση, με αποτέλεσμα να ξεχάσουν την έρευνα. Προφανώς, δεν είχαν καμία όρεξη να τιμωρήσουν τους συναδέλφους τους. Ωστόσο, τώρα που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος έχει πάρει ζεστά την όλη ιστορία, έχω τη βεβαιότητα ότι θα ζητήσει να του πάνε και τους επίμαχους διαλόγους.