Έντονη είναι η δραστηριότητα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο, πραγματοποιώντας άλλη μία εκδήλωση σε σειρά όσων προηγήθηκαν αλλά και στην πορεία έπονται.

Ειδικότερα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σπήλι Ρεθύμνου την Παρασκευή 3/2 υπό την Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με την νομαρχιακή επιτροπή. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση δίνοντας το δικό του μήνυμα για στήριξη στο κόμμα και ιδιαίτερα στους υποψηφίους που θα δώσουν τον δικό τους εκλογικό αγώνα.





Ακόμη, παρόντες ήτανε αρκετοί παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ σύσσωμη παρευρέθη η τοπική οργάνωση της περιοχής αλλά φυσικά και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνης υπό την εκπροσώπηση του γραμματέα, Μιχάλη Σαρρή και τα μέλη της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Βρυλλάκη Στέλιο και Λίτινα Γιάννη. Παράλληλα, δε θα μπορούσαν να λείπουν από την εκδήλωση οι υποψήφιοι βουλευτές, Κοτζανάκη Κασσάνδρα, Μιχάλα Ελευθερία, Σκουντής Βασίλης και Χνάρης Μανώλης.








Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ρεθύμνου

Κατά τον χαιρετισμού που απηύθυνε ο Μιχάλης Σαρρής και αφού προέβη στην παρουσίαση των υποψηφίων, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα που απηύθυνε το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι με την παρούσα συμμετοχή και δυναμική του κόμματος υπάρχει αισιοδοξία για την πολυπόθητη κατάκτηση μίας έδρας.

Ακόμη και σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ρεθύμνου, ενώ μετά την συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής αναμένεται να αποφασιστεί η παρουσία των «κεντρικών» προσκεκλημμένων.