Αρκετός κόσμος παρευρέθη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελιανών Δήμου Μυλοποτάμου στην πολιτική συζήτηση που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής σε συνεργασία με την Δημοτική Οργάνωση Μυλοποτάμου την Τρίτη 25 Απριλίου.

Στην εκδήλωση ο Συντονιστής της Δ. Ο., Ιωάννης Ζερβός καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλης Σαρρής.




Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην Αγροτική Πολιτική με κύριους ομιλητές τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Νίκο Μπουνάκη και το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μαρία Καναβάκη

Έγινε επίσης παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών: Κασσάνδρας Κοτζανάκη, Ελευθερίας Μιχάλα, Βασίλη Σκουντή και Μανόλη Χνάρη και στο Δήμο Μυλοποτάμου.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Στέλιος Βρυλλάκης και Γιάννης Λίτινας, ο αναπληρωτής γραμματέα της Ν.Ε. Ανδρέας Αντωνίου, τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Στέλλα Ιωάννου, Μανόλης Μανωλιούδης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Π.Ε. Χανίων Παντελής Πετσετάκης ο οποίος κατάγεται από τα Αγγελιανά.




Η πολιτική εκδήλωση εκτός από τη μεγάλη συμμετοχή χαρακτηρίστηκε και από κλίμα σύμπνοιας, ενότητας και αισιοδοξίας που επικρατεί στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ., με την πεποίθηση και την ελπίδα για την μία εκ των δύο εδρών που «παίζουν» στην περιοχή να αποτελεί πλέον εφικτό στόχο.