Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
nikos_romanos
Παραπολιτικά

Αποδέκτης παραπόνων έγινε ο Ρωμανός στο Καφενείο της Βουλής - Γκρίνια από «γαλάζιους» βουλευτές για τα οικονομικά τους και τις προεκλογικές καμπάνιες

Τουλάχιστον 10 οι βουλευτές που κάθισαν στο τραπεζάκι του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν∆ για να εκφράσουν την αγωνία τους για την ηµεροµηνία των εκλογών

Τον πόνο τους για το ταµείο, που είναι... µείον, έλεγαν στο Καφενείο «γαλάζιοι» βουλευτές στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.∆., Νίκο Ρωµανό.

∆εν ήταν ένας, δεν ήταν δύο, ούτε τρεις, αλλά τουλάχιστον 10 οι βουλευτές που κάθισαν στο τραπεζάκι του κ. Ρωµανού για να εκφράσουν την αγωνία τους για την ηµεροµηνία των εκλογών.

«Κάντε χθες, αν µπορείτε, εκλογές, δεν αντέχουµε άλλο. ∆εν έχουµε µία. Είµαστε σε οικονοµική αιµορραγία», είπε µε φωνή απόγνωσης βουλευτής Αθηνών.

Στη συνέχεια, στο πηγαδάκι προστέθηκαν και κάποιες κυρίες της Ν.∆., οι οποίες έλεγαν πως σκέφτονται πολύ σοβαρά να πάρουν δάνειο για να µπορέσουν να τρέξουν την προεκλογική τους καµπάνια. Μάλιστα, κάποιοι κάθε πρωτοχρονιάτικη πίτα που κόβουν τη συνδυάζουν µε προεκλογική οµιλία για οικονοµία κλίµακος.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 4/1