Ο Νίκος Παππάς, που µοιράζει εξώδικα δεξιά κι αριστερά για να αποδείξει πως ο ίδιος δεν έπαιρνε απευθείας χρήµατα από τον επιχειρηματία, Χρήστο Καλογρίτσα, καλό θα είναι να εξηγήσει στην κοινή γνώµη και στους συντρόφους του εάν κατά τη διαδικασία του διαγωνισµού για τις τηλεοπτικές άδειες εκδήλωνε προσωπικό ενδιαφέρον για το πώς θα στηθεί ένα κανάλι συµφερόντων του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το ερώτηµα οφείλει να απαντήσει.

Μέχρι τώρα όµως δεν µας έχει διαφωτίσει. Εκανε ή όχι τον µεσάζοντα; Εβαλε µπροστινό στη διαγωνιστική διαδικασία τον Καλογρίτσα; Τον καθοδηγούσε µε SMS πώς θα κινηθεί, ποιους θα συναντήσει, τι πρέπει να τους πει και τι ακριβώς θα γίνει µε την ατοµική συµµετοχή του στο κανάλι που έστηναν;

Εάν ο Χρ. Καλογρίτσας έδινε χρήµατα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο ίδιος φέρεται να έχει ισχυριστεί, προφανώς αυτό είναι µια άλλη παράµετρος, την οποία θα εξετάσει η ελληνική ∆ικαιοσύνη. Αλλά ο κ. Παππάς, πέρα από το να εκδίδει επιθετικά εξώδικα, ζητώντας να µη γράφεται πως ο ίδιος κουβαλούσε βαλίτσες µε χρήµατα, θα πρέπει να δώσει µια πειστική απάντηση για τα µυστικά πάρεδώσε και την ανταλλαγή SMS που φέρεται να είχε παραµονές του διαγωνισµού των τηλεοπτικών αδειών µε έναν εκ των ενδιαφεροµένων..

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 11/2