Ιδιαίτερα κινητική αποδεικνύεται η Ρωξάνη Μπέη, η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθήνας. Έχει γυρίσει κυριολεκτικά όλες τις γειτονιές της Αθήνας και μιλάει με τις Αθηναίους και τις Αθηναίες πόρτα-πόρτα.

Από τις λαϊκές της Αθήνας, τα Κ.Α.Π.Η, μέχρι και στο γήπεδο της Λεωφόρου βρέθηκε για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα, τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Τις εντυπώσεις όμως, κέρδισε η πρώτη της προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε η κόρη του ιστορικού στελέχους και εκ των ιδρυτών του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μπέη, την Τετάρτη στο πεζόδρομο της Ρόμβης. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι στο μαγαζί «Tyco»,   έγινε  ένα  συναπάντημα Δημοκρατίας.

 Στελέχη, φίλοι και σύντροφοι, υποψήφιοι βουλευτές, μέλη τοπικών οργανώσεων και της Νομαρχιακής Επιτροπής της Α’ Αθήνας, όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά από όλον τον προοδευτικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Ρωξάνη Μπέη, για την πρώτη της εμφάνιση στις εθνικές εκλογές.

Ενώ ξεχώρισε και ο μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων που πέρασε από το Tyco για να μιλήσει με τη Ρωξάνη.



Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στη Ρόμβης την Τετάρτη το βράδυ, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Δυτικό Τομέα Μιχάλης Καρχιμάκης καθώς και ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Βόρειο Τομέα Ανδρέας Παπαδόπουλος. Οι συνυποψήφιοι στην Α’ Αθήνας Κέλλυ Σταμούλη, Γιώργος Γιάνναρος, Ζαχαρούλα Αγρογιάννη. Ο  γραμματέας της ΝΕ Α’ Αθηνών Μανώλης Μποτζάκης. Ο υποψήφιος Πρόεδρος για το ΔΣΑ και γραμματέας του Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καλατζόπουλος καθώς και ο Ταμίας του ΔΣΑ Κωνσταντίνος Καρέτσος. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Πόπη Γιαννοπούλου και Γιώργος Μπρούλιας.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις της αεικίνητης Ρωξάνης Μπέης.