Από ιερά εξέταση πέρασε την Τετάρτη το απόγευμα ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, σε κλειστή προεκλογική συνάντηση που είχε με μέλη του κόμματος στην Α΄ Αθηνών.

Η διαδικασία, που κράτησε πάνω από πέντε ώρες, δεν ήταν υγιεινός περίπατος για τον γραμματέα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, καθώς αρκετοί ήταν οι «σύντροφοί» του που έβγαλαν γκρίνια για τη στρατηγική που ακολουθεί η Χαριλάου Τρικούπη. Μεταξύ άλλων ζήτησαν το κόμμα να κρατά ίσες αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και να μη δημιουργούνται εντυπώσεις πως ο Ν. Ανδρουλάκης έχει κηρύξει ανένδοτο μόνο κατά του Κ. Μητσοτάκη, αφήνοντας στο απυρόβλητο τον Α. Τσίπρα.

Άλλοι ζήτησαν μεγαλύτερη παρουσία του προέδρου του κόμματος στις γειτονιές της Αθήνας ενόψει των εθνικών εκλογών, αλλά και κινητοποίηση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, η οποία δεν φαίνεται και δεν ακούγεται πουθενά. Κάποιοι άλλοι έθιξαν και το ζήτημα της εκπροσώπησης του κόμματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σημειώνοντας πως δεν πρέπει να εμφανίζονται διαρκώς οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αν κατάλαβα σωστά, όσοι αναφέρθηκαν σε αυτό το θέμα θα ήθελαν να βλέπουν στα πάνελ «γνωστούς και μπαρουτοκαπνισμένους» Πασόκους και όχι τους Π. Δουδωνή και Δ. Μάντζο.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ / Στην στήλη Αλάτι & Πιπέρι του Γιώργου Κατσίγιαννη