Για ένα «σύστημα» που εισηγείται στον Νίκο Ανδρουλάκη, τον κεντρικό τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, για τη θέση του πρωθυπουργού, τον Σπύρο Παντελιά να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο Μαξίμου και τον Γιώργο Χουλιαράκη να γίνεται υπερυπουργός επί των Οικονομικών, γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Σε συνέχεια του χθεσινού δημοσιεύματος, που περιέγραφε ένα «όνειρο» όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των δεύτερων εκλογών αδειάζει τον καθηγητή Αλιβιζάτο και να προτείνει ως μεταβατικό πρωθυπουργό τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, το big mouth επανέρχεται στο θέμα αναφέροντας μια ομάδα παλιών ΠΑΣΟΚων, της εποχής του Σημίτη, που έκαναν χρυσές δουλειές και με τον Άκη Τσοχατζόπουλο (τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο Παντελιάς) και έχουν αρχίσει να επενδύουν στην πολιτική προοπτική Στουρνάρα.

Αναλυτικά τι αναφέρει η στήλη big mouth για το θέμα 

Σας έγραφα χθες για το όνειρο των δύο δόσεων που άρχισα να βλέπω από τα ξημερώματα του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Κυριακής. Όπως αποδεικνύεται, δεν ήμουν ο μόνος που είδε τέτοιο όνειρο. Δηλαδή, ένα «σύστημα» να προτείνει τον κεντρικό τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, για τη θέση του πρωθυπουργού, τον Σπύρο Παντελιά να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο Μαξίμου και τον Γιώργο Χουλιαράκη να γίνεται υπερυπουργός επί των Οικονομικών. Συγκεκριμένα, ένας φίλος μου, δεξιούλης, είδε ένα πανομοιότυπο όνειρο και διαβάζοντας τα όσα έγραψα χθες, έσπευσε να μου το διηγηθεί, λες και είμαι ονειροκρίτης! Σύμφωνα με το όνειρο του φίλου μου του δεξιούλη, μια ομάδα παλιών ΠΑΣΟΚων, της εποχής του Σημίτη, που έκαναν χρυσές δουλειές και με τον Άκη Τσοχατζόπουλο (τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο Παντελιάς), έχουν αρχίσει να επενδύουν στην πολιτική προοπτική Στουρνάρα. Μάλιστα, αυτοί οι πολιτικοί φίλοι του Τσοχατζόπουλου προσπαθούν να πείσουν τον πρόεδρο Ανδρουλάκη ότι η περίπτωση του κεντρικού τραπεζίτη, εφόσον έπεφτε στο τραπέζι των μετεκλογικών διαπραγματεύσεων, θα δυσκόλευε εξαιρετικά το «όχι» του προέδρου Μητσοτάκη. Φυσικά, οι φίλοι του Άκη και δεν ξέρω ποιου άλλου προερχόμενου από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που εν προκειμένω είναι ο αρχηγός της ΝΔ.