Παρότι ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι απορρίπτει το σενάριο πρόωρης προσφυγή ς στις κάλπες, η στήλη big mouth του powergame.gr αναφέρει ότι η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, θα μπορούσε να μεταβάλει τις σκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τις εκλογές.

Ο Ανδρουλάκης αν του δώσει χρόνο ο Μητσοτάκης, θα οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, ενώ θα έχει και μια κάβα, που θα ξεκινά από το 7% με 9% και θα σχετίζεται με το εκλογικό σώμα της Κρήτης, σημειώνει η στήλη, και συμπληρώνει ότι αν σε κάτι ξεχωρίζει ο νέος αρχηγός είναι στην οργανωτική του ικανότητα.

Τι αναφέρει το  big mouth 

Ο πρόεδρος Κυριάκος όπου κάτσει και όπου σταθεί, κρίνει σκόπιμο να μας πει, ότι δεν σκέφτεται την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Θα έχει τους λόγους του, που έχω την αίσθηση ότι όσο περνά ο χρόνος τους συμμερίζονται ολοένα και λιγότεροι, εντός και εκτός κυβέρνησης. Στην πολιτική τίποτα δεν είναι στατικό. Ούτε και τα όσα λένε οι πρωθυπουργοί και δη για τις εκλογές. Πάντως έχω την αίσθηση ότι η χθεσινή εκλογή Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ, σταδιακά θα μεταβάλλει τις σκέψεις του Μητσοτάκη σε σχέση με τις εκλογές.