Mε αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτηρίζει «θλιβερό» τον Παύλο Πολάκη, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία που επικαλείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «είναι ψευδή, όλα».

«Θλιβερέ Πολάκη, όλα τα στοιχεία που έδωσες είναι ψευδή! ΟΛΑ. Και θα λογοδοτήσεις στη Δικαιοσύνη. Και οι αριθμοί ψεύτικοι και οι οφειλές ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες! Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές. Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις», γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντώντας στον Παύλο Πολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είχε απαντήσει στη δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου ότι οι εταιρείες στις οποίες αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας το πρωί της Τετάρτης για χρέη θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εναντίον του.

«Ανυπομονώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, ζητώντας από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δώσει στο φως της δημοσιότητας όλα τα στοιχεία για τις ρυθμίσεις χρεών των εταιρειών του.

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη το πρωί της Πέμπτης:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:

«Νίκο Χατζηνικολάου: Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εναντίον μου (φωτό 1). Ανυπομονώ!

Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ το συνολικό ύψος των ΧΡΕΩΝ, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των €32.540.044,50; (φωτό 2)

Όλοι οι πολίτες και ειδικά οι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να μάθουν το "μυστικό της επιτυχίας" σου, προκειμένου να ελπίζουν κι αυτοί ότι ίσως κάποτε μπορέσουν να πετύχουν το ίδιο…

Στα στοιχεία που θα βγάλεις στη δημοσιότητα να συμπεριλάβεις απαντήσεις και για τα παρακάτω ερωτήματα:

Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο κράτος;

Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;

Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;

Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4)

Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί "κούρεμα"; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό;

Δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο! Μία εκτύπωση για κάθε εταιρεία αρκεί…

Το be continued!».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Νίκο Χατζηνικολάου: Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εναντίον μου...

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Υπενθυμίζεται πως το νέο επεισόδιο στην κόντρα του Πολάκη- Χατζηνικολάου ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (29/3), όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στα social media επιτέθηκε στον γνωστό δημοσιογράφο.

«Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους €32.540.044,50;», έγραψε ο Παύλος Πολάκης, δημοσιεύοντας σχετικές εικόνες.

Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα από τον βουλευτή, καθώς «τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται», ενώ τον κάλεσε να «ενημερωθεί και να σταματήσει τη λάσπη».

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη:

Ειδικότερα έγραψε: «Η απάντησή μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Οι εταιρείες τις οποίες συκοφάντησε με τα ψέματα του ο Πολάκης θα προσφύγουν άμεσα στη Δικαιοσύνη εναντίον του».

Η απάντησή μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε...

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Χατζηνικολάου στις Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023