«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για υποκρισία από την Κουμουνδούρου όσον αφορά τις επιθέσεις του βουλευτή Χανίων στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης σε ανάρτησή του αναφέρει πως ο Παύλος Πολάκης στις επιθέσεις που εξαπολύει κατά του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται σε χρέη του Real, κατηγορώντας όμως μόνο το 50% του Ομίλου και όχι το υπόλοιπο 50% που ανήκει στον κ. Ανδρέα Κουρή, ιδιοκτήτη του Ομίλου Kontra.

Και συνεχίζει ο κ. Γεωργιάδης γράφοντας ότι «αν είναι αληθή όσα λέει ο Πολάκης, τότε όλοι οι δημοσιογράφοι του Kontra πληρώνονται από αυτά τα χρέη και άρα ο βασικός σταθμός που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μπαταχτσής».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Περίμενα να πάω στο ΚontraChannel για να αναδείξω την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά αλλά και φυσικά του Παύλου Πολάκη.

Ο βουλευτής Χανίων του Τσίπρα, ο οποίος προφανώς ποτέ δεν επρόκειτο να φύγει, αφού τον έχει για τις βρόμικες δουλειές, όλη την περασμένη εβδομάδα κατηγορούσε τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα χρέη του Ομίλου Real κ.λπ. κ.λπ., όμως όταν τα πρωτοδιάβασα, αμέσως σκέφθηκα ότι για έναν «περίεργο» λόγο ο Πολάκης κατηγορούσε διαρκώς το 50% του Ομίλου αλλά αποσιωπούσε εντελώς το άλλο 50%, δηλ τον κ. Ανδρέα Κουρή, ιδιοκτήτη του Ομίλου Kontra. Εάν ο Όμιλος Real είναι πράγματι μπαταχτσήδες και είναι αληθή όσα λέει ο Πολάκης, τότε όλοι οι δημοσιογράφοι του Kontra πληρώνονται από αυτά τα χρέη και άρα ο βασικός σταθμός που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μπαταχτσής. Εάν είναι ψευδή, σας διαβεβαιώ επειδή είδα τις καρτέλες, όλα τα χρέη είναι ρυθμισμένα, τότε ο Τσίπρας αφήνει τον Πολάκη να κάνει όλη αυτή τη συκοφαντία προφανώς για να πλήξει έναν δημοσιογράφο που δεν συμπαθεί και το κάνει με τον γνωστό βρόμικό του τρόπο. Φαντάζεστε αυτοί οι άνθρωποι οι τόσο βρόμικοι και πονηροί συκοφάντες να έπαιρναν ξανά την εξουσία; Η Αναστασία Γιάμαλη καλώς δεν με διέκοψε, καθώς είναι μία από τους εργαζόμενους και του Real και του Kontra που αν ο Τσίπρας (διότι αυτός έβαλε προφανώς τον Πολάκη) επετύγχανε στον σκοπό του θα έμενε χωρίς δουλειά μαζί με πολλούς άλλους».