Η κυρία Άρτεμη από το Δέλτα του Έβρου απέκτησε δορυφορικό τηλέφωνο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ξεκίνησε την περιοδεία του για τις εκλογές στην ακριτική περιοχή, επικοινώνησε μαζί της. 

@kyriakosmitsotakis_ Τηλεφωνική συνομιλία με την «Κυρά του Έβρου» Έγινε μόνιμη εγκατάσταση δορυφορικής επικοινωνίας ώστε να έχει πλέον σύνδεση από το Δέλτα του Έβρου. #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis


Ο πρωθυπουργός, που ανέβασε το βίντεο στο tiktok, εκφράζει τη χαρά του που η κυρία Άρτεμη έχει τρόπο επικοινωνίας. «Εσείς χαίρεστε μία, εγώ πολλές φορές», απάντησε η γυναίκα. «Νοιαζόμαστε για όλους, ειδικά για αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες εκεί μέσα στο Δέλτα», είπε ο κ. Μητσοτάκης.



Κάτω από την ανάρτηση σχολίασε ο Σιβάν, ο οποίος είχε ρωτήσει τον πρωθυπουργό για το αγαπημένο του φαγητό.

Ειδικότερα, ο μικρός απευθύνθηκε προς τον πρωθυπουργό και του είπε: «Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;». «Ό,τι θες» του είπε ο πρωθυπουργός.

«Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό;» ρώτησε ο μικρός. «Μα φυσικά τα ντολμαδάκια. Δεν το ήξερες; Δεν το μάντεψες;» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. Με τον πιτσιρικά να απαντά: «Όχι, δεν το ήξερα». «Το έμαθες τώρα» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

@sivan_775 γνώρισα τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκης😳🤯#viral #greektiktok #fyp #fy #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ Why I Love You So Much - Monica