Με ένα προσωπικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Tik Tok θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλάι του βρέθηκε και η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη - Γκραμπόφσκι καθώς όλη η οικογένεια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Τήνο.

«Και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι. Να περνάτε καλά, χρόνια πολλά» καταλήγει στο βίντεό του από την Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ Χρόνια πολλά! #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου Τήνου.

Νωρίτερα στο μήνυμά του για το φετινό Πάσχα είχε αναφερθεί στην τραγωδία από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αλλά και στην αισιοδοξία και την ελπίδα για μία καλύτερη Ελλάδα.

Όπως σημείωσε «η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό».

Υπενθυμίζοντας, όμως, ότι «τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ευχή «το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».