Το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ηλείας παραμένει κενή μια θέση για να «συμπληρωθεί» από γυναίκα υποψήφια έχει φουντώσει εκ νέου τις φήμες πως μπορεί αυτή να είναι η Κρινιώ Κανελλοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και κόρη του αείμνηστου Θανάση Κανελλόπουλου φέρεται να δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον ίδιο τον Α. Τσίπρα, ο οποίος συναντήθηκε και μαζί της, ζητώντας να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμά του.

Εμείς επικοινωνήσαμε χθες με την ίδια και πράγματι δεν μας διέψευσε πως δέχτηκε την «τιμητική» πρόταση του Α. Τσίπρα, ωστόσο, μας διαβεβαίωσε πως για λόγους ηθικής τάξεως δεν σκοπεύει να πολιτευτεί στις εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα στηρίξει τη σημερινή ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Συνεπώς, η κενή θέση του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ηλείας δεν προορίζεται γι’ αυτή, αλλά ίσως για κάποια άλλη γυναίκα από τον χώρο της Αριστεράς.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές ενδιαφερόμενες, αλλά ο Τσίπρας το πάλευε μέχρι τέλους για να ψήσει την Κανελλοπούλου.

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «Αλάτι & Πιπέρι» της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ στις 21/4