Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιµάζεται να ανέβει το φετινό καλοκαίρι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαµάνης, ο οποίος θα παντρευτεί στα µέσα Ιουνίου την εκλεκτή της καρδιάς του, Νατάσα Φραγκουδάκη.

Κουµπάρος του ζευγαριού θα είναι ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, τον οποίο συνδέει στενή φιλία µε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό.

_______2

Αλλωστε, την αποκάλυψη για τον γάµο του Βασίλη Κοντοζαµάνη και της αγαπηµένης του Νατάσας έκανε ο Μάκης Βορίδης τον περασµένο ∆εκέµβριο, µιλώντας σε εκδήλωση της ∆ΗΜΤΟ Βόρειας Κυνουρίας, στο παράλιο Αστρος, επιλέγοντας την ιδιαίτερη πατρίδα του Β. Κοντοζαµάνη για να κάνει γνωστή την απόφαση του πρώην αναπληρωτή υπουργού να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή.

Οι προετοιµασίες για τον θρησκευτικό γάµο των µελλόνυµφων Βασίλη Κοντοζαµάνη και Νατάσας Φραγκουδάκη είναι πυρετώδεις, σε µια περίοδο που ο πρώην αναπληρωτής υπουργός τρέχει και δεν φτάνει, καθώς έχει αναλάβει επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας ∆ηµοκρατίας για την Αττική, ενόψει της κρίσιµης εκλογικής αναµέτρησης της 21ης Μαΐου, αποτελώντας τον στρατηγικό «πυρήνα» του κυβερνώντος κόµµατος στο Λεκανοπέδιο.

Ετσι, ο Β. Κοντοζαµάνης αυτή την περίοδο µοιράζει τον χρόνο του ανάµεσα στις υποχρεώσεις που συνεπάγεται ο κοµβικός ρόλος του στην προεκλογική µάχη και στις... γλυκές υποχρεώσεις για την προετοιµασία του γάµου του. Η γαµήλια τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο στην Αθήνα, ενώ µετά τον γάµο θα δοθεί δεξίωση.Εκτός από τον υπουργό Εσωτερικών, το ζευγάρι θα παντρέψει επίσης στενή φίλη της νύφης. Και εφόσον µιλάµε για µια γαµήλια τελετή µε γαµπρό τον Κοντοζαµάνη και κουµπάρο τον Βορίδη, αντιλαµβάνεται κανείς ότι η ισχυρή νεοδηµοκρατική παρουσία είναι αναµενόµενη στη λίστα των καλεσµένων.

Ποιοι έχουν λάβει προσκλητήριο

_______3

Πέρα από τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού, προσκλητήριο για τον γάµο έχουν λάβει υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόµµατος και φυσικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξάλλου, ο γάµος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας αναµένεται να είναι µια ευχάριστη νότα σε µια πολύ φορτωµένη περίοδο για το «γαλάζιο» στρατόπεδο, µεταξύ των δύο εκλογικώναναµετρήσεων. Οι πληροφορίες µας αναφέρουν ότι στο διάστηµα που θα ακολουθήσει τον γάµο οι µελλόνυµφοι έχουν αποφασίσει να πραγµατοποιηθεί after wedding party στο Αστρος Κυνουρίας, από όπου ο πρώην υπουργός έλκει την καταγωγή του, ενώ διατηρεί

Η παρουσία του πρωθυπουργού στο Μυστήριο, η γαμήλια τελετή σε κλειστό κύκλο στην Αθήνα και το after wedding party στο Αστρος Κυνουρίας

ισχυρούς δεσµούς µε την ιδιαίτερη πατρίδα του. Λίγα πράγµατα γνωρίζουµε για την όµορφη Νατάσα, που έκλεψε την καρδιά του Αρκά ερευνητή και πολιτικού. Η µέλλουσα σύζυγος του κ. Κοντοζαµάνη είναι Ελληνίδα οµογενής του Καναδά και το ζευγάρι είναι µαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η Νατάσα στάθηκε βράχος δίπλα στον µέλλοντα σύζυγό της όταν εκείνος ανέλαβε τα καθήκοντά του στο υπουργείο Υγείας και στις δύσκολες καταστάσεις που είχε να αντιµετωπίσει εν µέσω της υγειονοµικής κρίσης του COVID-19 που ακολούθησε. Αν και ο Βασίλης Κοντοζαµάνης έγινε ευρέως γνωστός ως υφυπουργός και εν συνεχεία ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, λόγω του κοµβικού ρόλου που διαδραµάτισε στη µάχη για την ενίσχυση της ∆ηµόσιας Υγείας και στην εµβολιαστική εκστρατεία κατά του κορονοϊού, η πορεία του στον κλάδο της Υγείας είναι αξιοσηµείωτη.

Σπούδασε µαθηµατικός στο Πανεπιστήµιο Ιωαννίνων και ∆ιοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήµιο του Μπέρµιγχαµ, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε αντιπρόεδρος και πρόεδρος του ΕΟΦ, διοικητής της 1ης Υγειονοµικής Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας. Μετά την υπουργική θητεία του στο υπουργείο Υγείας, ανέλαβε να εκπροσωπήσει τη χώρα µας στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ετοιµότητας και Αντιµετώπισης Καταστάσεων Εκτακτης Υγειονοµικής Ανάγκης (HERA).

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 22/4/23