Στο φουλ δουλεύουν οι προεκλογικές μηχανές του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου, όπου διεκδικεί μια θέση στη Βουλή μέσα από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών. 

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής «οργώνει» τα δυτικά της Αθήνας με συνεχείς περιοδείες και εκδηλώσεις, όπου συνομιλεί με πολίτες και φορείς για τις ανησυχίες τους και τις αναγκες της περιοχής, στο πλαίσιο της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους πολίτες, προβάλλοντας παράλληλα τις θέσεις της ΝΔ για την επόμενη τετραετία. 

Συνάντηση στο Περιστέρι με τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ Δυτικής Αθήνας, όπου αναδείχθηκαν οι πολιτικές της κυβέρνησης για...

Δημοσιεύτηκε από Michalis Chrisochoidis στις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023

Τις τελευτείες ημέρες ο πρώην υπουργός διοργάνωσε προεκλογική συγκέντρωση στο Περιστέρι και την Αγία Βαρβάρα, επισκέφθηκε το Καματερό, ενώ και πάλι στο Περιστέρι είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ Δυτικής Αθήνα, με τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας να υποδέχονται με θέρμη την υποψηφιότητά του. 

Από τη συνάντηση μου με πολίτες στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης "Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ" στην Αγία Βαρβάρα. #μπορούμε_αξίζουμε #ditikiathina

Δημοσιεύτηκε από Michalis Chrisochoidis στις Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ένας κύκλος προεκλογικών ομιλιών του σε Αγ.Αναργύρους, Πετρούπολη, Αγ.Βαρβάρα, Ίλιον, Αιγάλεω, Περιστέρι και Καματερό.
Δημοσιεύτηκε από Michalis Chrisochoidis στις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023