Σε μια ανάρτηση με περιέχομενο την ψηφιοποίηση στην υγεία προχώρησε η Μίνα Γκάγκα στα social media. Αφού ευχαρίστησε τον αρμόδιο υπουργό, Κυριάκο Πιερρακάκη, ακολούθως άρχισε να ευχαριστεί τα στελέχη, τις καθαρίστριες και όποιον περνά απέξω από το υπουργείο Υγείας. Ωστόσο, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ξέχασε να ευχαριστήσει τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Επειδή ανήκω στους τυχερούς διαδικτυακούς φίλους της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, προχθές διάβασα μια ανάρτησή της που σχετιζόταν με κάτι ψηφιακά, αν κατάλαβα καλά. Αφού ευχαρίστησε, και δικαίως, τον αρμόδιο υπουργό, Κυριάκο Πιερρακάκη, ακολούθως άρχισε να ευχαριστεί τα στελέχη, τις καθαρίστριες και όποιον περνά απέξω από το υπουργείο Υγείας. Διαπίστωσα, όμως, ότι ξέχασε τον προϊστάμενό της, υπουργό Θάνο Πλεύρη. Επειδή γνωρίζω τα βαθιά αισθήματα που τρέφει η γιατρός Μίνα για τον δικηγόρο Πλεύρη, πριν καλά-καλά ονειρευτούν (και οι δύο) τις θέσεις που σήμερα κατέχουν, είμαι βέβαιος ότι αυτός που παρέλειψε να αναφερθεί στον Πλεύρη ήταν το… παιδί που χειρίζεται τα social media της υπουργού. Προφανώς επηρεασμένος από τα όσα ακούει καθημερινά, θεώρησε ότι υπουργός και αναπληρώτρια δεν μιλάνε στ’… αλήθεια.

! Μια και αναφέρθηκα στον Πλεύρη, να σας πω ότι σε δύο τον αριθμό δημοσκοπήσεις καταλαμβάνει με διαφορά την τέταρτη θέση, δείχνοντας δυναμική και για την τρίτη. Βλέπετε, τις τελευταίες μέρες έχει στρωθεί στα τραπέζια και στις κομματικές μαζώξεις, έχοντας καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο του.