Το παρών στην συνέντευξη Τύπου των υποψηφίων βουλευτών Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Κάτσιου, Αγγελικής Μέμμου και Μάγδας Τάτση έδωσε ο πρώην υπουργός, Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ειδικότερα, στην συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε έλαβε χώρα έντονη κριτική κατά των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την Θεσπρωτία αλλά και η διάχυτη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Οι υποψήφιοι βουλευτές υπογράμμισαν ότι το εκλογικό σώμα της Θεσπρωτίας έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, ενώ σε σχέση με το πρόγραμμα του κόμματος έθεσαν ως στόχο την βελτίωση των ποσοστών σε τοπικό επίπεδο.



Ταυτόχρονα, αναφέρθηκαν στις προϋποθέσεις για μετεκλογική συνεργασία με βάση τις θέσεις του προέδρου του κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη και εξέφρασαν την αγωνία τους για αναπτυξιακή πορεία της Θεσπρωτίας.





Ο Αλέκος Παπαδόπουλος, πραγματοποιώντας δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση, υπογράμμισε πως το ψηφοδέλτιο της Θεσπρωτίας εχει μοναδικότητα και πολιτική συγκρότηση και μπορεί να επαναφέρει τα υψηλά ποσοστά που ειχε πάντα στη Θεσπρωτία το ΠΑΣΟΚ.

Σε σχέση με τον ίδιο κατέστησε σαφές πως ο πολιτικός του κύκλος έχει κλείσει και με την παρουσία του στην συνέντευξη θέλησε να δώσει στήριξη σε ενα ποιοτικό ψηφοδέλτιο το οποιο χαρακτήρισε «σαν ένα απο τα καλύτερα» που είχε συναντήσει στον νομό Θεσπρωτίας.