Στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός, Τάκης Ζαχαράτος, όπου και σχολίασε τα προεκλογικά σποτ των υποψηφίων αρχηγών για τις εκλογές 2023.

Ειδικότερα, ο ίδιος εμφανίστηκε  «ξετρελαμένος» με τα σποτ των κομμάτων, ο οποίος σχολίασε με τον γνωστό του, καυστικό τρόπο το ύφος και το στυλ των πολιτικών αρχηγών.

Για... μείγμα του Απόστολου Γκλέτσου, του «Μαθιού» από τον «Σασμό» και του Αστραπόγιαννου, έκανε λόγο ο Τάκης Ζαχαράτος όταν αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. «Ξεκινάει λες κι είναι ο Νότης Σφακιανάκης με εισαγωγή από μακριά και λες τώρα βγαίνει ο θεός. Και σκάει κοντινό, τύπου γκόμενος και διαθέσιμος», πρόσθεσε με το αστείρευτο χιούμορ ο Ζαχαράτος για τον Ανδρουλάκη.

Όσο για το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Τάκη Ζαχαράτο είναι... «Λάνθιμος, μικρού μήκους ταινία».

Ο Μητσοτάκης «τα διαβάζει» σαν διαχειριστής πολυκατοικίας

Από τα σχόλια του αγαπημένου ηθοποιού δεν ξέφυγε ούτε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι «καθισμένος στον καναπέ, με σούπερ make-up, και τα διαβάζει σαν... διαχειριστής πολυκατοικίας.

«Ο Κουτσούμπας συνδυάζει πολλούς ρόλους, θα ήθελα να πιω καφέ μαζί του», είπε ακόμη ο Τάκης Ζαχαράτος και στη συνέχεια «έπιασε στο στόμα του» τον γραμματέα του ΜέΡΑ25. «Ο Βαρουφάκης θα μπορούσε να έχει γραφείο τελετών, θα τον εμπιστευόμουν για την ύστατη ώρα!» είπε ο ηθοποιός, κάνοντας τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη αλλά και τη Ματίνα Παγώνη να ξεσπάσουν σε γέλια!

«Ούρλιαξα με Ντόρα στο TikTok και τα σοκολατάκια της», συνέχισε μιμούμενος την κυρία Μπακογιάννη.