Mε αμείωτο ρυθμο συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία της η υπουργός Παιδείας και υποψήφια με τη ΝΔ στον Βόρειο Τομέα, Νίκη Κεραμέως. 

Τελευταίος σταθμός των περιοδειών της ήταν η Νέα Ιωνία, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες για την καθημερινότητά τους και τις αγωνίες τους για το μέλλον. 

«Στη Νέα Ιωνία οι κάτοικοι διατηρούν την ιστορική τους κληρονομιά, επιδιώκουν την προκοπή και την κατακτούν με καθημερινό μόχθο. Όπου και αν περπατήσαμε μάς αγκάλιασαν, με ένα χαμόγελο, με μια ζεστή κουβέντα, με λόγια εμψυχωτικά, με αισιοδοξία αλλά και με αγωνία για το μέλλον. Για αυτό και στέκονται δίπλα στη Νέα Δημοκρατία, γιατί κάναμε πράξη όλα όσα υποσχεθήκαμε, και αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης θα την τιμήσουμε και την επόμενη τετραετία. Προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη. Συνεχίζουμε δυναμικά», έγραψε η κ.Κεραμέως αναρτώντας ένα βίντεο από την περιοδεία της στην περιοχή.

Στη Νέα Ιωνία οι κάτοικοι διατηρούν την ιστορική τους κληρονομιά, επιδιώκουν την προκοπή και την κατακτούν με καθημερινό μόχθο. Όπου και αν περπατήσαμε μάς αγκάλιασαν, με ένα χαμόγελο, με μια ζεστή κουβέντα, με λόγια εμψυχωτικά, με αισιοδοξία αλλά και με αγωνία για το μέλλον. Για αυτό και στέκονται δίπλα στη Νέα Δημοκρατία, γιατί κάναμε πράξη όλα όσα υποσχεθήκαμε, και αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης θα την τιμήσουμε και την επόμενη τετραετία. Προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη. Συνεχίζουμε δυναμικά. #MeTiNiki #ΜΠΟΡΟΥΜΕ #ΝΔ #Εκλογες2023

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023