Κυκλοφορεί ένα βίντεο από την κάλυψη της εκλογικής βραδιάς της 21ης Μαΐου στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, όπου ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας, νυν γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα, έχει σηκωθεί όρθιος και κατακεραυνώνει τον εκπρόσωπο Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη, Δημήτρη Μάντζο, φωνάζοντάς του: σιλάνς, σιλανς.

Για ποιο λόγο; Επειδή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόλμησε να αφήσει υπαινιγμούς εναντίον του, επειδή εγκατέλειψε το κόμμα που τον ανέδειξε για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Εν τω μεταξύ ο Τζουμάκας επάνω σε αυτό το παραλήρημα εξαπολύει καταγγελίες εναντίον του πρώην κόμματός του, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας να εννοηθεί πως κατέστρεψε την Ελλάδα. Και επίσης ζητάει τα ρέστα από τον Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος ζήτημα είναι εάν έχει δέκα χρόνια καθοριστικής παρουσίας στα εσωτερικά δρώμενα στο ΠΑΣΟΚ, να απολογηθεί για τις κυβερνητικές περιόδους του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου. Όταν δηλαδή ο Τζουμάκας ήταν στα μέσα και στα έξω της εξουσίας τους, λύνοντας και δένοντας από τα πόστα ευθύνης που του είχαν αναθέσει σε κομματικό και κυβερνητικό επίπεδο.

Κοντολογίς αντί να απολογηθεί ο Τζουμάκας για τη μακροχρόνια συμμετοχή του στο «κακό ΠΑΣΟΚ» επιχειρεί να χρεώσει τα «αμαρτήματα» των προηγούμενων ετών σε πρόσωπα που ήταν αγέννητα όταν ο ίδιος μεσουρανούσε στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 23/5