Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι στην διάθεση του κόσμου 24ωρες το 24ωρο. Η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει αριθμό τηλεφώνου από τότε την εποχή που ήταν πρόεδρος της Βουλής, μάλιστα τον χωρίς κανένα δισταγμό τον δημοσιοποίησε στον αέρα για να απαντάει σε όποιον την καλεί… ακόμα και σε μαθήτριες που βρήκαν το νούμερό της στο ίντερνετ.

Τέσσερις μαθήτριες από σχολείο της Ημαθίας στα Ριζώματα, κάλεσαν στο κινητό την Ζ. Κωνσταντοπούλου μόλις διαπίστωσαν πως για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έχει πέσει το σύστημα στην Τράπεζα Θεμάτων, εξαιτίας… χάκερς.

Οι εξετάσεις τελικά αναβλήθηκαν, τα κορίτσια όμως παρέμεναν στο σχολείο και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Απελπισμένες αποφάσισαν να καλέσουν στο τηλέφωνο την Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να παραπονεθούν για την κατάσταση και να ρωτήσουν αν ήξερε τι συμβαίνει. Τα κορίτσια ενδεχομένως να μην περίμεναν ότι θα σηκώσει η ίδια η Ζωή το τηλέφωνο, αλλά τελικά συνομίλησαν με την πρόεδρο του κόμματος.

Ο διάλογος που ακολουθεί όταν την κάλεσαν ήταν ο εξής:

"Γειά σας έχει πέσει το σύστημα είμαστε εδώ από τις 10 και τέταρτο.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τις άκουσε προσεκτικά και απάντησε πως εγώ είμαι εδώ, θα το δημοσιοποιήσω το πρόβλημα …να με ενημερώνεται τι έγινε. Αφού ρώτησε με πόσα κορίτσια μιλάει και ποια είναι τα ονόματά τους είπε…"Θα την φτιάξουμε την παιδεία δεν θα τα αφήσουμε έτσι τα πράγματα!"

Τα κορίτσια μόλις έκλεισαν από την συνομιλία που είχαν μαζί της …έβγαλαν μια τσιρίδα από χαρά. Μάλιστα όπως είπε η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου δεν ήταν οι μόνες μαθήτριες που κάλεσαν για βοήθεια…


@ste.sid Η τσιριδα στο τελος #μητσοτακη_ξερεις_εσυ #τραπεζαθεματων ♬ original sound - ste