«Αναζοπυρώθηκε» το «μέτωπο» της Ροδόπης, ύστερα και από την δριμύτατη επίθεση που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα για την στάση του στο θέμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί υπηρεσιακά πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου «ότι το τουρκικό προξενείο έκανε προεκλογική εκστρατεία υπέρ δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή».

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της Κουμουνδούρου, που κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για «φτηνά προεκλογικά παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, επιστρατεύοντας αυτήν τη φορά στην προεκλογική αρένα ακόμη και την ΕΥΠ».

Πώς ο Βούτσης «επιβεβαιώνει» τις καταγγελίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Βέβαια, στο ζήτημα αυτό η στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον...διφορούμενη, καθώς προ ολίγων ετών ο Νίκος Βούτσης από την Βουλή, είχε... «επιβεβαιώσει» τις καταγγελίες των τελευταίων 24ωρων κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Κανένας Έλληνας βουλευτής δεν μπορεί να καλείται να δηλώσει στην Ελληνική Βουλή ότι η πατρίδα του είναι η Ελλάδα, ή αν πιστεύει κάπου αλλού ή αν έχει οποιαδήποτε άλλη πατρίδα».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.