Βackstage πλάνα από τις προεκλογικές του περιοδείες περιλαμβάνει η νέα ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον λογαριασμό του στο TikTok.

Μάλιστα, στην αρχή του βίντεο ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται να κάνει ποδήλατο με ολόσωμη φόρμα, ενώ παράλληλα ακούγεται ο viral ήχος του TikTok «Ωραίος, ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων». Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει την αξία του να έχει κανείς μαζί του μαντήλι για να σκουπίζει τον ιδρώτα.

Επιπλέον, στο βίντεο ο πρόεδρος της ΝΔ μιλάει για το νέο οδικό έργο και συγκεκριμένα για τη σύνδεση της Δράμας με την Καβάλα. Επίσης, φαίνεται να παρακολουθεί βίντεο από τα γενέθλια της κόρης του Σοφίας, και τονίζει ότι τελικά όλοι οι γονείς είναι το ίδιο «χαζογονείς».

Ο ιερέας και η Μαρέβα

Έπειτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτάει έναν ιερέα αν έχει TikTok και απορεί με έναν γλάρο που πέταξε λίγα εκατοστά δίπλα του. Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχεται πείραγμα με ανθοδέσμη από τη σύζυγό του, Μαρέβα που δείχνει να μην πιστεύει ότι τα λουλούδια είναι για εκείνη, όπως είχε πει πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του.

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ 13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis