Στην πορεία προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου η προσοχή της Κουμουνδούρου είναι στραμμένη και στον νομό Λακωνίας, καθώς εκεί η… Νάγια η Μέλισσα, όπως αποκαλούν οι ντόπιοι την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, Νάγια Γρηγοράκου, εξαιτίας της αθόρυβης, αλλά αποτελεσματικής δουλειάς που κάνει, κατάφερε να βγάλει ασπροπρόσωπη τη Χαριλάου Τρικούπη, κερδίζοντας την έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην υπουργό Σ. Αραχωβίτη.

Στο πλαίσιο αυτό η Κουμουνδούρου επιστράτευσε την προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Ξενογιαννακοπούλου να επισκεφθεί την περιοχή και να προσφέρει στήριξη στον Σ. Αραχωβίτη. Ο κίνδυνος το ΠΑΣΟΚ να χάσει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου την έδρα στον νομό Λακωνίας ναι μεν δεν είναι ορατός, αλλά καλό θα είναι στο επιτελείο του Ν. Ανδρουλάκη να μην εφησυχάζουν, διότι τα τελευταία 24ωρα η Νάγια Γρηγοράκου υφίσταται μια άνευ προηγουμένου επίθεση από ντόπιους ΣΥΡΙΖΑίους.

Οι τελευταίοι δεν αρκούνται στο να προβάλλουν ως καλύτερη επιλογή για τον νομό τον δικό τους υποψήφιο, Σ. Αραχωβίτη, αλλά κοιτάζουν πώς θα απαξιώσουν τη Ν. Γρηγοράκου, με το να την αποκαλούν «άπειρη», να την περιγράφουν ως «επισκέπτρια» στον νομό, να τη χαρακτηρίζουν «αδοκίμαστη γόνο». Τις ίδιες σπόντες, αλλά με υπαινιγμούς πως «εγώ μένω στη Λακωνία και μπορώ να εξυπηρετήσω καλύτερα τα συμφέροντα των κατοίκων» πετάει και ο ίδιος ο Σ. Αραχωβίτης.

Το περίεργο είναι πως απέναντι σε αυτή την πολεμική υπάρχουν και κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή που δεν παίρνουν θέση, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες της Χαριλάου Τρικούπη.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 21/6