Με τον σύντροφο της, και επίσης βουλευτή, Διαμαντή Καραναστάση προσήλθε σήμερα στο Κοινοβούλιο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπουλου για την ορκωμοσία της Βουλής των Ελλήνων της Κ' Κοινοβουλευτικής Περιόδου Προεδρευομένης Δημοκρατίας, που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

5923132_2

Με στρατιωτική πειθαρχία, όλοι μαζί οι βουλευτές του κόμματος, ανέμεναν την αρχηγό τους για να δώσει το κέλευσμα να προχωρήσουν στον διάδρομο του Κοινοβουλίου. Ο λόγος για τους οκτώ βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας που περίμεναν να φτάσει η επικεφαλής του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

5923099__1_

Μόλις έφτασε στο Κοινοβούλιο η κ. Κωνσταντοπούλου, αμέσως οι βουλευτές της στοιχήθηκαν κατά τετράδες και όλοι μαζί άρχισαν την περιήγηση και στην συνέχεια την είσοδο τους στην Ολομέλεια όπου τους ξενάγησε αναλυτικά που θα καθίσουν.

5923148

Πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία των «300», η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας πήγε στα έδρανα των επισήμων και αγκαλιάστηκε με τον πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο. Έπειτα η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάθισε στα έδρανα δίπλα στον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση και ήταν συνεχώς ευδιάθετη όπως φαίνεται και από τον φωτογραφικό φακό που την απαθανάτισε.

5923107