Εναν διακριτό ρόλο αναζητά ο πρόεδρος του Κινήµατος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πρωτόπαπα, καθώς ο τελευταίος λέγεται ότι αντιµετωπίζει πολιτικό… µπούλινγκ από τον πρώην συνεργάτη του στην κυβέρνηση Σηµίτη, Νίκο Χριστοδουλάκη.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε αποφασίσει να βάλει τα δύο στελέχη στο ΙΝ.ΣΟΣΙΑΛ., το οποίο θεωρείται πλέον και επισήµως το think thank της Χαριλάου Τρικούπη, προκειµένου να επεξεργάζονται θέµατα και προτάσεις που θα κάνουν στο κόµµα. Με δεδοµένο ότι ο Νίκος Χριστοδουλάκης είχε αναλάβει τη συγγραφή του προγράµµατος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε από όλα τα στελέχη να του στείλουν τις προτάσεις τους.

Αυτό έκανε και ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος όµως βρέθηκε µπροστά σε µια δυσάρεστη έκπληξη: Ο Ν. Χριστοδουλάκης απέρριψε όλες τις προτάσεις και του τις έστειλε, λέγοντας ότι δεν µπορούν να ενσωµατωθούν στο πρόγραµµα. Οπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό εξόργισε τον Χρ. Πρωτόπαπα, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να επιληφθεί του θέµατος.

Ο Ν. Ανδρουλάκης ακόµη αναζητά λύση...

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 8/7