Μέσα σε όλα αυτά και στον πυρετό των προγραµµατικών δηλώσεων, «έτρεξε» µια σειρά συναντήσεων αυτές τις µέρες µεταξύ των Γιάννη Μπρατάκου, Παύλου Μαρινάκη, Θανάση Νέζη, αλλά και ∆ιονύση Χατζηδάκη (ως επικεφαλής του Τοµέα Αυτοδιοίκησης της Ν.∆.), προκειµένου να κλείσουν σιγά-σιγά και οι εκκρεµότητες σε επίπεδο υποψηφίων που θα στηριχθούν από τη Ν.∆. στους µεγάλους δήµους της χώρας.

Με δεδοµένο ότι δεν αλλάζει κάτι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά (πέραν του Κώστα Μπακογιάννη, που ετοιµάζεται να διεκδικήσει άλλη µία τετραετία, οι Κωνσταντίνος Ζέρβας και Γιάννης Μώραλης δεν θα βρουν απέναντί τους αµιγώς «γαλάζιο» υποψήφιο αυτή τη φορά και στηρίζονται ήδη ανοικτά από σηµαντικά τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόµµατος), το ενδιαφέρον εστιάζεται σε Λάρισα και Πάτρα.

Στη θεσσαλική πόλη, η Ν.∆. θα συµπορευθεί µε τον Θανάση Μαµάκο, ενώ στην Πάτρα, όπως έχει γράψει η στήλη, το µεγάλο στοίχηµα είναι ο Ιάσων Φωτήλας. Αν τελικώς δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, θα παίξουν γερά ο αντιπεριφερειάρχης Μπονάνος και ο Κώστας Σβόλης.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 8/7