Ο ∆ηµήτρης Τζανακόπουλος, πέρα από σύντροφος της Εφης Αχτσιόγλου, µε την οποία, όπως είναι γνωστό, έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, είναι και ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ µε ιδιαίτερη πολιτική επάρκεια και µακρά πορεία στην πρώτη γραµµή. Αυτό υποστηρίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σήµερα καταγράφουν την απουσία του πρώην γραµµατέα του κόµµατος από την εκλογική διαδικασία. Και προφανώς ο λόγος δεν είναι άλλος από το ατυχές γεγονός που συνέβη το βράδυ των δεύτερων εκλογών µε τον Παναγιώτη Ρήγα, όταν η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ κατέγραφε αδιανόητα ποσοστά.

Οι ίδιοι άνθρωποι αναρωτιούνται, ωστόσο, αν τη συγκεκριµένη στιγµή υπάρχει η πολυτέλεια να βρεθεί εκτός κάδρου ο ∆ηµήτρης Τζανακόπουλος, καθώς και στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογες εντάσεις µεταξύ στελεχών διαφόρων τάσεων, ενώ παρόµοια γεγονότα έχουν συµβεί και σε άλλα κόµµατα.

Ολοι, ωστόσο, αντιλαµβάνονται ότι ο σύντροφος της Εφης Αχτσιόγλου έχει κάνει στην άκρη τη συγκεκριµένη στιγµή, καθώς προφανώς δεν θέλει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να χρεωθεί τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Πολύ περισσότερο, δε, από τη στιγµή που οι πληροφορίες λένε ότι θα παραπεµφθεί στο Πειθαρχικό Συµβούλιο.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 22/7