Καταφατική απάντηση έδωσαν πηγές της Πειραιώς σε ερώτηση του parapolitika.gr για το αν υπάρχει ενόχληση του πρωθυπουργού για τον Γιώργο Πατούλη, με αφορμή τις ζεϊμπεκιές που έριξε ο περιφερειάρχης Αττικής, σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού.  Σε ερώτηση αν ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν στα parapolitika.grότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Όπως έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφόρησαν, χθες, 27 Ιουλίου, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας, ο περιφερειάρχης Αττικής πήγε στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο.

Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις.

Το εν λόγω περιστατικό  έρχεται ως συνέχεια της αποπομπής του Νότη Μηταράκη από την κυβέρνηση, μετά την αποκάλυψη ότι την ώρα που καιγόταν η χώρα, εκείνος βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει διαμηνυθεί τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, όποτε υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα γίνονται διορθωτικές κινήσεις.

Δείτε το βίντεο 


Η συγνώμη του Γιώργου Πατούλη

Λίγη ώρα μετά, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Πατούλης ζήτησε συγνώμη, λέγοντας πως ήταν μια κακιά στιγμή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα.»


Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Patoulis στις Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023