Πολλά γράφτηκαν για το οικογενειακό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αµερική και πιο συγκεκριµένα στην Καλιφόρνια και την Disneyland, αφού, όπως φαίνεται, ο πρώην πρωθυπουργός «πουλάει» δηµοσιογραφικά ακόµη πάρα πολύ. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τουλάχιστον τρεις µε τέσσερις φορές την εβδοµάδα βρίσκεται στο γραφείο του στην Κουµουνδούρου, τα διάβαζε µε µεγάλο ενδιαφέρον, αφού κάποια ρεπορτάζ ξεπερνούσαν κάθε φαντασία.

Το ταξίδι του πρώην αρχηγού της αξιωµατικής αντιπολίτευσης θα γίνει µέσα στον Αύγουστο και το έχουν επιµεληθεί µε µεγάλη προσοχή τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα. Πληροφορίες λένε, ωστόσο, ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου γραφείου, αφού αµέσως µετά τις εσωκοµµατικές κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου θα είναι... άστεγος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, µάλιστα, ότι ήδη έχει βρεθεί ο χώρος όπου θα στεγαστούν ο ίδιος και το επιτελείο του και η ανακαίνιση θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Οσο γι’ αυτούς που θα βρεθούν δίπλα του, δεν είναι άλλοι από τα στελέχη που όλο αυτό το διάστηµα είναι κοντά του προγραµµατίζοντας την επόµενη ηµέρα...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 29/7