Με τον ερχοµό της κόρης τους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι για το ζεύγος του επιτελείου του πρωθυπουργού, τη διευθύντρια επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη, Κ. Κάπη, και τον αναπληρωτή διευθυντή του γραφείου Τύπου στο Μαξίµου και δηµοσιογράφο, Χρ. Ζωγράφο, οι οποίοι από την περασµένη εβδοµάδα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Η Κ. Κάπη και ο Χρ. Ζωγράφος, δύο αναπόσπαστα µέλη της οµάδας του Κ. Μητσοτάκη, οι οποίοι διαδραµάτισαν σηµαντικό ρόλο στην προεκλογική καµπάνια του πρωθυπουργού κατά τις πρόσφατες διπλές κάλπες, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας µετά τον ερχοµό του πρώτου τους παιδιού, ενώ η διευθύντρια επικοινωνίας και «σκιά» του πρωθυπουργού είχε αναχωρήσει ήδη από τον Ιούλιο από το Μαξίµου, κατά τον τελευταίο µήνα της κύησής της.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2021, όταν η κ. Κάπη µε µια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της δηµοσιοποίησε τη σχέση της µε τον συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, Χρ. Ζωγράφο, ενώ το καλοκαίρι της επόµενης χρονιάς η Κύρα και ο Χρήστος ένωσαν τις ζωές τους στην Τζια, µε κουµπάρα τη Σ. Ζαχαράκη.

Στον γάµο του ζευγαριού το «παρών» ανάµεσα στα στελέχη της κυβέρνησης και της Ν.∆. είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 19/8