Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
floridis
Παραπολιτικά

Τέλος στη σεναριολογία βάζει η απόλυτη στήριξη Μητσοτάκη σε Φλωρίδη - Το πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζει ο υπουργός Δικαιοσύνης

Ετοιμάζει διάταξη που θα καταργεί το ακαταδίωκτο όχι μόνο των τραπεζιτών, αλλά γενικώς

Από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ προέκυψε και ακόμα ένα θέμα, που σχετίζεται με τα όσα κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την απόλυτη στήριξη στον Γιώργο Φλωρίδη. Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει στα σκαριά μια κανονική... επανάσταση. Σύμφωνα με τη στήλη, ανάμεσα σε αυτά που σχεδιάζει, είναι ότι θα φέρει και μια διάταξη που θα καταργεί το ακαταδίωκτο όχι μόνο των τραπεζιτών, αλλά γενικώς. 

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Από τη χθεσινή συνέντευξη του Μητσοτάκη προέκυψε και ακόμα ένα θέμα, που σχετίζεται με τα όσα κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα. Και αυτό δεν είναι άλλο από την απόλυτη στήριξη στον υπουργό Φλωρίδη. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν νομίζω ότι υπάρχει καταλληλότερος, ικανότερος και πιο όμορφος υπουργός από τον συγκεκριμένο. Επίσης, αν κατάλαβα καλά, ο επικεφαλής του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει στα σκαριά μια κανονική επανάσταση. Κάτι σαν ο Κολοκοτρώνης των αλλαγών στη Θέμιδα. Σε πολύ λίγο θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα όσα θα δούμε να δρομολογούνται. Και μια και το 'φερε η κουβέντα, να σας πω ότι έχω νεότερα σε σχέση με το πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζει ο πρώην βουλευτής του (εκσυγχρονιστικού) ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου. Ανάμεσα στα πολλά και επαναστατικά, θα φέρει και μια διάταξη που θα καταργεί το ακαταδίωκτο, όχι μόνο των τραπεζιτών, αλλά γενικώς. Βλέπετε, την περίοδο των μνημονίων, για να μπορέσουν να γίνουν κάποια άλματα, είχε θεσμοθετηθεί ακαταδίωκτο ακόμα και για τους επικεφαλής των Ανεξάρτητων Αρχών. Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, σε όλα τα επίπεδα, είναι απολύτως λογικό να επανέλθουμε στο προηγούμενο καθεστώς, όπου όλοι θα είναι ίσοι έναντι του νόμου.