Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
syriza_grafeia
Παραπολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ: Σε τροχιά διάσπασης η αξιωματική αντιπολίτευση - Οι αποδοκιμασίες, οι πιθανές αποχωρήσεις και η επόμενη ημέρα στο κόμμα

Ήδη γίνονται διάφορες μαζώξεις που στόχο έχουν να προετοιμάσουν το τοπίο της επόμενης μέρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Καθόλου τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερα στελέχη του παραδοσιακού ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν και αποδοκιμάζουν δημοσίως πλέον το δίδυμο Στέφανου Κασσελάκη-Παύλου Πολάκη.  Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, είναι πολύ πιθανόν ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Δευτέρα να εισέλθει σε τροχιά διάσπασης, με παλιά στελέχη να φεύγουν από το κόμμα. Σύμφωνα, μάλιστα. με τη στήλη, ήδη γίνονται διάφορες μαζώξεις που στόχο έχουν να προετοιμάσουν το τοπίο της επόμενης μέρας.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερα στελέχη του παραδοσιακού ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν και αποδοκιμάζουν δημοσίως πλέον το δίδυμο Κασσελάκη–Πολάκη μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται. Απεναντίας, έχω πλέον τη βεβαιότητα ότι από τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα εισέλθει σε τροχιά διάσπασης, με τους Σκουρλέτηδες, τους Φίληδες και τους υπόλοιπους να φεύγουν από το κόμμα. Ήδη μάλιστα γίνονται διάφορες μαζώξεις που στόχο έχουν να προετοιμάσουν το τοπίο της επόμενης μέρας.