Θέλω να εκφράσω τη συμπάθειά μου στους συναδέλφους στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή τους «σκυλοβρίζει» το σύστημα του «Κασσελοπολακισμού», θεωρώντας πως στη μάχη για τη διαδοχή του Α. Τσίπρα δεν κρατάνε ισορροπίες και κλίνουν υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου. Στον Ν. Σβέρκο, στην Ευγ. Λουπάκη, στον Άγγ. Τσέκερη, στον Σπ. Ραπανάκη κ.ά.

Μπορώ να καταλάβω πώς είναι ένας δημοσιογράφος να δέχεται οργανωμένη επίθεση έπειτα από κομματική εντολή ή υπόδειξη. Όμως, καλό θα είναι να αναλογιστούν οι συνάδελφοι στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ ένα πράγμα: πως τα φίδια που έχουν βγει σήμερα και τους δαγκώνουν τα τάιζαν με το γάλα της διαβολής και της συκοφαντίας οι «εργοδότες» τους.

Εμείς, που δεν είμαστε στην «Αυγή», στο «Κόκκινο», στην «Εποχή» ή σε άλλες φανερές ή κρυφές δημοσιογραφικές επιχειρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε γίνει ο εύκολος στόχος της προπαγάνδας της Κουμουνδούρου και σε αυτή τη στρατηγική απαξίωσης των δημοσιογράφων συνέβαλαν δυστυχώς και κάποιοι «συνάδελφοι»-έμμισθοι της Αριστεράς. Αρθρογραφώντας ή κάνοντας εκπομπές για τους τάχα μου «Πετσοταϊσμένους» δημοσιογράφους, με τις γνωστές ανοησίες «περί ενημέρωσης 107» στην Ελλάδα και άλλες πολλές αθλιότητες σε βάρος δημοσιογράφων, που δεν ήταν πρόθυμοι να γίνουν «επικοινωνιακές» θεραπαινίδες της Κουμουνδούρου.

Ας ρωτήσουν και τον Θ. Καρτερό, ο οποίος είχε μεγαλουργήσει στην προπαγάνδα της προσβολής των δημοσιογράφων που ασκούσαν κριτική στον Αλ. Τσίπρα. Ας ρωτήσουν την Κατερίνα και τον Σωτήρη της ΕΡΤ που ξελιγώνονταν με τον Παύλο Πολάκη, επειδή τα έλεγε ντρέτα κατά των υπόλοιπων δημοσιογράφων.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή στις 22/9/2023