Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
marinakis
Παραπολιτικά

Π. Μαρινάκης: Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές η διαδοχή του από τη θέση του γραμματέα της ΝΔ - Ο επικρατέστερος αντικαταστάτης

Το επικρατέστερο πρόσωπο για τη διαδοχή του Παύλου Μαρινάκη στον θώκο του γραμματέα της ΝΔ είναι μια γυναίκα βουλευτής

Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται να δρομολογηθεί η διαδοχή του Παύλου Μαρινάκη από τη θέση του γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος . Όλο αυτό το διάστημα έχει αποδείξει ότι η συνεισφορά του ως κυβερνητικού εκπροσώπου είναι πλέον σημαντικότερη από εκείνη του γραμματέα. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, το επικρατέστερο πρόσωπο για τη διαδοχή του Παύλου Μαρινάκη στον θώκο του γραμματέα είναι μια γυναίκα βουλευτής.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται να δρομολογηθεί η διαδοχή του συναγωνιστή Παύλου Μαρινάκη από τη θέση του γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος. Απολύτως λογικό, αφού ο ψηλός δεν αντέχει για πολύ ακόμη δύο τόσο βαριά καρπούζια. Πέραν τούτου, όλο αυτό το διάστημα έχει αποδείξει ότι η συνεισφορά του, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, είναι πλέον σημαντικότερη από εκείνη του γραμματέα. Ακόμη και χθες έκανε τη διαφορά, απαντώντας για λογαριασμό της κυβέρνησης σε σχέση με την εκλογή Κασσελάκη. Ο νεαρός πολιτικός είπε το προφανές, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα κρίνεται πολιτικά και όχι σαν σταρ της τηλεόρασης. Πάντως, επιστρέφοντας στην αρχή του σχολίου, να σας πω ότι ακούω πως επικρατέστερο πρόσωπο για τη διαδοχή Μαρινάκη στον θώκο του γραμματέα είναι μια γυναίκα βουλευτής. Περισσότερα προσεχώς, που θα έχω μαζέψει κάτι ακόμη.